Trainers & Assistenten

Hoofdtrainer

Fedor Roovers

Onze hoofdtrainer, Fedor Roovers, kennen jullie natuurlijk allemaal. Maar wisten jullie dat Fedor naast judomeester ook architect en zwemleraar is? En dat hij naast Kai ook judoles geeft op een aantal basisscholen? Fedor heeft erg veel hobby’s, waaronder koken en programmeren/websites bouwen. Maar zijn grootste hobby is natuurlijk …. judo!

Dojo-assistent

Ruud Koopmanschap

Ruud staat ook alweer een jaar bij Kai op de mat. Met zijn tweede dan beschikt Ruud over veel technische kennis, die hij met groot enthousiasme aan de kinderen weet over te brengen. Ruud heeft heel veel opleidingen en heel veel soorten werk gedaan, waaronder politieman en ME; momenteel werkt hij bij een groot transportbedrijf en moet dan al om 6 uur ’s ochtend beginnen met werken. Hij houdt van kamperen in Luxemburg en natuurlijk van …judo

Dojo-assistent

Richard van Loenen

Richard assisteert vaak op de maandag en woensdag op de mat. Hij is als judo-vader met zijn zoons bij ons binnengekomen, en inmiddels niet meer weg te denken. Richard werkt buiten judo als postbezorger en veilingmedewerker en maakt dus ook lange dagen. Hij heeft twee zoons van 10  en 8, en zijn hobby’s zijn motorrijden en…. judo!