Vlaardingen 1018 Krijgersdag

Op zaterdag 22 september organiseert Judovereniging Kai in samenwerking met Schooljudo.nl de Vlaardingen 1018 Strijdersdag. Deze dag wordt georganiseert op Sportcentrum Polderpoort in de Broekpolder (Watersportweg 11, 3138HD Vlaardingen).

Alle Vlaardingse kinderen zijn uitgenodigd om langs te komen op de Polderpoort voor hand-to-hand combat training. Op het programma staan judo-, teakwondo-, en MMA-clinics. Voel je als een echte strijder op deze strijdersdag.

Clinics

Tijdens de dag worden diverse clinics gegeven. Er zijn judo clinics door Carlos Platier Luna (Winnaar Expeditie Robinson 2017), een teakwondo-cinic door Jan Simons (International Teakwondo) en een MMA-clinic door Fight Team Wondol.


Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Alle clinics zijn voor geschikt voor beginners. Voor de judoclinics zijn judopakken beschikbaar, voor de andere clinics moet je zelf gymspullen meenemen. De Meet&Greets met Carlos Platier Luna zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van het Schooljudo-programma 2016-2018.