Nieuwsbrief September

Deze inhoud is alleen toegankelijk voor leden van deze site. Als je een bestaande gebruiker bent, log dan in. Nieuwe gebruikers kunnen zich hieronder aanmelden.

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

Nieuwsbrief September

Donderdag 29 september is er een aangepaste judoles. Het broertje van meester Fedor gaat trouwen en hij is getuige. De les zal worden overgenomen door juffrouw Cynthia en ze zal een conditie-/krachtles geven.

Nieuwsbrief September

We willen allereerst alle nieuwe leden dit seizoen van harte welkom heten. Wat leuk dat jullie de weg naar Kai gevonden hebben.

Deze zomer hebben we hard gewerkt om de club nog beter te maken. We hebben hele leuke zomertrainingen gehad die ook erg goed bezocht werden.Daar hebben we ook weer nieuwe dingen geleerd die tot een nieuwe leeftijdsindeling van de lessen op woensdag heeft geleid. Verderop leest u er meer over.

We zijn ook druk bezig geweest met een nieuwe website speciaal voor onze bestaande leden. Hierop staat vooral informatie die handig is voor ouders en judoka’s die al lid zijn. Er staat een webshop op waarop iedereen judopakken en clubkleding kan bestellen. Ook staat er een overzicht van toernooien op en kan iedereen zich online inschrijven voor toernooien. Alles kan direct worden betaald met iDEAL zodat er ook daarin niets meer mis kan gaan. Bestel je een judopak en is hij op voorraad dan kan je hem direct ophalen bij de volgende judoles.

Maak nu een account aan op ons ledenportaal
Ons nieuw ledenportaal is te vinden op leden.kaijudo.nl. De webshop en de aanmeldservice voor wedstrijden is al helemaal in bedrijf. De informatie over judo voor spreekbeurten en extra informatie over de judoworpen staat helaas nog niet online, dat volgt komende tijd.

Daarnaast zal er elke maand een judoka van de maand op de website gezet worden. Extra spannend, wie zal de eerste worden.

Bezoek ons nieuwe ledenportaal met webshop, aanmeldsite voor wedstrijden, judoka van de maand en alle informatie. Alle nieuwsbrieven zullen ook terug te lezen zijn op dit ledenportaal.

Nieuwe leefTIJDEN op woensdag

Naar aanleiding van de successen van de zomertrainingen hebben we besloten de groepsindeling op woensdag enigszins aan te passen. Veel kleuters van 6 jaar hebben afgelopen zomer met veel plezier meegetraind met de oudere kinderen. Daarom willen we op woensdag dit doorvoeren in de reguliere lessen. Om alles gewoon even duidelijk te maken staat hieronder het volledige overzicht van de tijden op woensdag.

Woensdag

14.30-15.15    2-3 jaar (vanaf 5 oktober)
15.30-16.30    4-5 jaar
16.30-17.30    6-9 jaar
17.30-18.30    10+jaar

Deze lestijden gaan per heden in. Als u hier nog vragen over heeft kunt u contact opnemen met meester Fedor (06-19854937).

Nieuwe peutergroep

De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe peuters lid geworden van onze vereniging. Hartstikke leuk natuurlijk. Om deze nieuwe leden ook een plek te geven binnen onze club hebben we besloten de peuterlessen uit te breiden met een extra les op woensdagmiddag. Vanaf 5 oktober zullen we deze les aanbieden.

Clubkampioenschappen en examens

Dit jaar willen we weer clubkampioenschappen gaan organiseren. Zet ze vast in de agenda, ze staan namelijk gepland voor vrijdagmiddag 2 december. Omdat de sint dan in het land is, is de kans groot dat hij langs komt. Binnenkort wordt iedereen uitgenodigd hiervoor en zullen we onze nieuwe ledensite gebruiken voor de inschrijvingen.

De winterexamens staan gepland op vrijdag 16 december. Ook hiervoor zal de aanmelding via onze nieuwe website verlopen. Maak dus zo snel mogelijk een account aan op onze ledensite.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu